Elämyspalvelut Enontekiön Kuttasessa Lapissa

Yhteydenotto

Kuttasen kalastus- sekä elämysmatkat järjestää unohtumattomia kalastusmatkoja Enontekiön Kuttasessa Lapissa. Lue lisää täyden palvelun matkoistamme ja ota yhteyttä varataksesi oman lomasi.

Kalastusleiri

Varaa nyt omalle porukalle yksityinen kalastusleiri huikeissa maisemissa Muonionjoen varrella Enontekiön kunnassa. Leirissä majoitutaan 10 hengen kotateltassa puukamiinan lämmittäessä viileitä kesäöitä. Leirikohteesta löytyy ruuan laittoon grilli hiilineen, polttopuut kamiinaan sekä ulkohuussi. 

Seurueellasi on mahdollista kalastaa mm. lohia ja isoja harjuksia Suomen ja Ruotsin rannoilta sekä veneestä erinomaisilla ottipaikoilla. Leiriltä löytyy myös neljä kappaletta Savage Gearin kelluntarenkaita, jotka mahdollistavat ettei yksikään kala pääse helpolla.

 

 

Kysy lisää

Hinnasto

Kalastusmatkat

Muut palvelut

  • Kalastuksen opaspalvelut:
    • 400 € / 2-4 hlö / 8 h (kalastusluvat eivät sis. hintaan)
  • Maastokuljetus mönkijällä. Tilauksesta!

 

 

 

Elämysmatkat

Koe upeita sekä mieleenpainuvia elämyksiä Enontekiön sydämessä, Kuttasessa.

Kysy lisää

Kuljetukset suoraan perille

Olemme mielellämme apunasi myös lentolippujen hankinnassa tai muun kuljetuksen järjestämisessä. Hoidamme kyydityksen lentokentältä tai muusta kohteesta toimipaikallemme Kuttaseen lisämaksua vastaan. Paikalle on vaivatonta saapua myös omalla autolla. Annamme mielellämme tarkat ajo-ohjeet, ethän siis epäröi kysyä.

Ota yhteyttä